Lediga tjänster

Affärsområdeschef fastighetsutveckling 

Sollentunahem har tagit ett första steg i en spännande utveckling där vi bland annat har ett uppdrag att förse Sollentuna kommun med 1 500 nya hyreslägenheter till 2025. Vi söker därför en nyckelperson och eldsjäl som ska leda detta arbete.

Det huvudsakliga uppdraget blir att leda och självständigt ansvara för effektiv framdrift av projekt i tidiga skeden, men också strategiskt välja väg för hur målet om 1 500 nya lägenheter ska bli verklighet.

I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

HR-ansvarig

Vår nuvarande HR-chef, Helena Ericson, tillträder den 1 augusti tjänsten som Sollentunahems förvaltningschef. Vi söker därför en ny HR-ansvarig.

Rollen som HR-ansvarig innebär att arbeta självständigt men nära övriga kollegor på företaget och fungera som en stödfunktion. Sollentunahem har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation, i vilket HR-funktionen har en central roll på företaget. Som HR-ansvarig finns det goda möjligheter att påverka och sätta sin prägel på tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Jurek. Vänligen sök tjänsten via Jureks webbplats. Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2017. Välkommen med din ansökan!