Lediga tjänster

HR-ansvarig

Som HR-ansvarig på Sollentunahem kommer du att arbeta brett med olika HR-frågor inom hela organisationen. Rollen innehåller en blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får ta mycket eget ansvar. Du kommer in i en spännande fas då Sollentunahem har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation i vilket HR-funktionen har en central roll på företaget. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på tjänsten.

I rollen som HR-ansvarig kommer du att få arbeta mycket självständigt men också nära övriga kollegor på företaget, samt fungera som en stödfunktion i företaget.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Bemanning & Rekrytering. Läs mer om tjänsten och välkommen att ansöka via denna länk.

Projektledare nyproduktion

Sollentunahem har tagit ett första steg i en spännande utveckling där vi bland annat har ett uppdrag att förse Sollentuna kommun med 1 500 nya hyreslägenheter till 2025. Till detta uppdrag söker vi nu en projektledare som trivs med att arbeta med ansvar för hela projektet, som har ett affärstänk och som vill utvecklas med Sollentunahem i strävan mot visionen ”Vi gör var dag bättre”.

I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på telefon 08-120 504 27. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Fastighetsvärd

Vi söker en serviceinriktad fastighetsvärd som vill ge våra hyresgäster en bra upplevelse under hela boendetiden från inflyttning till avflyttning, såväl inom­hus som utomhus. Som fastighetsvärd tilldelas du ansvar för skötseln av våra fastigheter inom specifika bostadsområden. Du är företagets viktigaste länk till hyresgästerna i de frågor som rör boendet.

Tjänsten rekryteras via Isaksson Rekrytering. Annons och ansökningsformulär finns på deras webbplats.

Välkommen med din ansökan!