Lediga tjänster

Redovisningsansvarig

Är du en erfaren redovisningsansvarig som är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! I rollen som redovisningsansvarig kommer du att rapportera direkt till CFO och ansvara för bland annat budget, uppföljning och analys. För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig ställer det höga krav på att du är en strukturerad, ordningsam och noggrann person.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Resultat AB. Läs mer om tjänsten och välkommen att ansöka via denna länk.

Business controller

Är du en erfaren Business controller som vill arbete i ett fastighetsbolag, då har vi tjänsten för dig! Som Business controller kommer du vara en nyckelperson i kopplingen mellan ekonomi och verksamhet och rapportera direkt till CFO. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att proaktivt driva effektivitetsarbetet med chefer och medarbetare i organisationen, analysera och föreslå hur bolagets resurser och resultat kan optimeras, samt arbeta med analysverktyg och utveckla nyckeltal för uppföljning av verksamheten.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Resultat AB. Läs mer om tjänsten och välkommen att ansöka via denna länk.

Projektledare Nyproduktion

Om du trivs att arbeta i projektform, har ett affärstänk, är intresserad av bostadsutveckling och vill utvecklas tillsammans med Sollentunahem i strävan mot vår vision ”Vi gör var dag bättre” ska du läsa vidare.

I rollen som projektledare ansvarar du bland annat för nyproduktionsprojekt från färdig detaljplan till inflyttade hyresgäster

I den här rekryteringen samarbetar vi med People360. Läs mer om tjänsten och välkommen att ansöka via denna länk.

Välkommen med din ansökan!