Topplocket

I Topplocket bygger vi 120 hyreslägenheter. Inflyttningen sker i etapper från mars 2017 till september 2017. I dag är efterfrågan störst på lite mindre lägenheter, därför kommer hälften av bostäderna att vara ettor och tvåor.

Husen ligger i korsningen Bygdevägen /Bagarbyvägen/Bygatan och blir tre och fyra våningar höga.

Lägenheterna kommer att hålla samma höga standard som Sollentunahems övriga nyproduktion med moderna ytskikt, trägolv i de flesta rum utom badrum som får kakel och klinker.

Höga miljökrav

Topplocket kommer självklart att uppfylla minst samma höga miljökrav som grannen Terrinen. Vi går dessutom ett steg längre och kommer bland annat att installera solceller för elproduktion.

Modern ventilationsteknik med balanserad ventilation svarar för ett behagligt inomhusklimat, samtidigt som det sparar energi.

Balkonger och fasader på den sidan av husen som vetter mot trafiken kommer delvis att vara inglasade. Det dämpar ljudet effektivt, och bidrar också till en bättre isolering.

Den bilpool vi har i Terrinen i samarbete med Sunfleet kan även användas av Topplockets hyresgäster.


Klicka på bilden om du vill öppna broschyren med bofakta. Obs att informationen om kommersiell tvättstuga inte längre gäller.

120 lägenheter med inflyttning från mars 2017 till september 2017.

Intresseanmälningar kan göras på vår sida för lediga lägenheter.