Topplocket - erbjudande till hyresgäster

Ta chansen att flytta in i Topplocket till våren!

Är du sugen på att flytta in i en alldeles ny modern, miljövänlig lägenhet?

Bor du för stort? Eller för litet? Eller vill du flytta från en del av Sollentuna till en annan? Få tillgång till hiss? Komma närmare kommunikationer?

Sollentunahem har nu ett specialerbjudande till befintliga hyresgäster

Byt din nuvarande lägenhet mot en i Topplocket, med inflyttning våren/sommaren 2017.

Poängsystemet i intressebanken avgör vem som får ”tilldelning” av dem som söker.

Varför erbjuder Sollentunahem detta?

Om du flyttar till Topplocket blir din lägenhet ledig, och någon annan kan flytta in. Vi tänker att det kan bli en kickstart för att öka rörligheten på bostadsmarknaden och samtidigt ge fler en möjlighet att få en bostad som passar dem bättre. Erbjudandet är ett test och faller det väl ut är det möjligt att vi återkommer med liknande erbjudanden framöver.

Erbjudandet gäller bara den som har ett förstahandskontrakt med besittningsskydd hos Sollentunahem och uppfyller normala kriterier för att kontrakt ska medges. Den som uppfyller kraven och har flest köpoäng får tilldelning först.
  • Erbjudandet gäller cirka 40 lägenheter. 
  • 730 köpoäng dras från den som antar erbjudandet.

Hur gör jag om jag vill söka en av dessa lägenheter?

Lägenheterna i Topplocket kommer att publiceras på vår webbplats den 17 november under Lediga lägenheter med uppgifter om inflyttningsdatum, planlösning, läge i huset, månadshyra, med mera för varje lägenhet.

På webbplatsen anmäler du ditt intresse för någon eller några av dessa lägen-heter. När du har anmält dig där, ber vi dig att även skicka ett via mejl till topplocket@sollentunahem.se och uppge ditt namn, din nuvarande adress och vilket eller vilka objekt du har anmält intresse för. Klicka här för att öppna e-postformulär: Kontakta oss.

Observera att du måste vara registrerad som bostadssökande i vår intressebank för att kunna anmäla intresse till lägenheterna i Topplocket. Gå in på Mina sidor och registrera dig!

Vill du ha hjälp med att registrera dig? 

Kontakta oss via mejl till topplocket@sollentunahem.se så hjälper vi dig!

Hur länge gäller erbjudandet? 

Lägenheterna publiceras på vår hemsida den 17 november och senast den 30 januari 2017 måste du registrera ditt intresse där. Därefter börjar vi skicka ut erbjudanden till de hyresgäster som har högst köpoäng.

Externa sökande är också välkomna att anmäla sitt intresse, men lägenheterna kommer i första hand att erbjudas våra nuvarande hyresgäster.