Ledigt just nu

 

För att söka lediga lägenheter måste du registrera dig som sökande på Mina sidor. Du kan självklart titta på vårt utbud utan att logga in.

Nyproduktion: Topplocket bildgalleri

I juni börjar vi hyra ut lägenheterna i vårt nyproduktionsprojekt Topplocket i Tureberg, med första inflyttning i mars 2017. Här visar vi exempel på en lägenhet samt några olika varianter av inredning i kök och badrum. Du kan till och med göra en virtuell rundvandring i en av lägenheterna! Klicka här om du vill se flera bilder från Topplocket

Välkommen!

Så här ser det ut när man loggar in på "Mina sidor" som hyresgäst och/eller bostadsökande. Läs mer om "Mina sidor" för hyresgäster och bostadssökande

Fråga oss! Sollentunahems frågeforum

Här kan du ställa frågor, lämna synpunkter och hjälpa oss med förslag och idéer. Läs mer...

Uppdatera din kötid!

Du vet väl att du måste logga in för att uppdatera dina köpoäng? Läs mer...
  •  
  •  
  •  
  •  

Felanmälan & störning

Logga in på Mina sidor om du vill göra en felanmälan direkt på hemsidan, eller kontakta din fastighetsvärd per telefon.

Nyheter

Sista veckan att tycka till om Malmparken - Sollentunas framtida stadspark[2016-09-23]

Sollentuna kommun genomför under september månad en medborgardialog där du har möjlighet att vara med och påverka genom att berätta om hur du vill använda Malmparken.

Vill du hyra ut en bostad till nyanlända?[2016-09-02]

Sollentunahem har fått i uppdrag av kommunen att skapa en organisation för förmedling av privata lägenheter till nyanlända. Läs mer om du är intresserad av att hyra ut en bostad!

Botema[2016-05-30]

Läs senaste numret av vår tidning, Botema.

Pressmeddelande[2016-05-27]

Sollentunahems representanter har precis kommit hem ifrån SABO:s (Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag) resa till Polen. Resan genomfördes tillsammans med 15 andra allmännyttiga bostadsbolag i syfte att öka konkurrensen på den svenska byggmarknaden och pressa priserna.
Nyhetsarkiv