Till huvudnavigation Till sidonavigation Till innehållet Till mina sidor
Mina sidor

Uppdaterad info om vad som händer på Drevkarlsstigen 2

Brand på Drevkarlsstigen 2

Det har brunnit i ett elkablage i källaren på ett flerfamiljshus på Drevkarlsstigen 2 i Edsberg.

Uppdaterad information 25 februari:

Stängd källarvåning från den 25 februari

För att öka tryggheten för alla boende kommer vi under en period att stänga alla dörrar, källartrappor och hissar till källarvåningen i fastigheten mellan klockan 22.00 och 06.00. Vår förhoppning är att skadegörelsen och den otrygghet som boende upplever med störningar som obehöriga i trapphus m.m. ska upphöra.

Driftstörning av nätuppkoppling 

Nya bredbandskablar kommer att dras in i varje lägenhet på Drevkarlsstigen 2. Detta arbete kommer att starta måndagen den 24 februari och beräknas pågå under cirka fyra veckor. Vår entreprenör, Svenska Telegrafen, behöver få tillträde till alla lägenheter i huset. Det har beslutats att en kompensation ges på nästa hyra, med ett engångsbelopp på 400 kr, eftersom bredbandet inte har fungerat.

Utredning av brandorsak

Polisen utreder just nu vad som orsakade branden och om den var anlagd. Vi vet ännu inte mer om detta. 

Rapportera störningar eller skadegörelse!

Om du blir störd eller känner otrygghet om obehöriga personer befinner sig i trapphuset på kvällar och helger, ring då till vår störningsjour på telefon 08-657 64 40. Skulle du misstänka att något brott begås har Polisen en sida dit du kan vända dig Tipsa Polisen

Kontakta ditt försäkringsbolag

Vi uppmanar alla som har blivit drabbade att kontakta sitt försäkringsbolag. Framförallt om ni har förråd i källaren där det har förekommit mycket rök.

Informationen på denna sida kommer att uppdateras löpande.