Till huvudnavigation Till sidonavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor
Mina sidor

Återgång till att utföra arbeten i lägenheter

Information om särskilda åtgärder i Kundtjänst och Uthyrning

Återgång till att utföra arbeten i lägenheter

Vår förhoppning är att snart kunna arbeta med den mängd av felanmälningar som vi hittills inte har kunnat hantera. Detta arbete kommer att påbörjas snart och vi hoppas att ni har tåla­mod då vår ambition är att klara av allt under hösten 2020. Vi kommer att ta in extra personal som får i uppdrag att ringa runt och fråga er som tidigare gjort en felanmälan som inte blivit åtgärdad, om felet kvar­står.

Information på engelska (pdf)
Information på arabiska (pdf)
Information på tigrinja (pdf)

Ordinarie öppettider Kundtjänst, besök och telefon
(gäller från 12 oktober och tillsvidare)

Måndag-onsdag  07.30-16.00
Torsdag 09.00-19.00 (september-april)
  09.00-16.00 (maj-augusti)
Fredag  07.30-12.00

 

Om du är sjuk ska du avstå från att besöka Kundtjänst. Kontakta oss i stället gärna via mejl, telefon eller Mina sidor på hemsidan. 

Förmedling och visning av lägenheter

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber alla tänka på att hålla avstånd vid visningar och inte genomföra dessa om man är sjuk eller har symtom.

Felanmälningar

Felanmälan som vanligt genom att logga in på Mina sidor på sollen­tunahem.se, mejla till kontakt@sollentunahem.se eller ringa 08-626 08 00.

Arbeten och besiktningar i lägenheter 

Läs om våra regler och hur vi hanterar arbeten och besiktningar i lägenheter. Våra regler för att skydda våra hyresgäster och anställda från smittspridning.

Ljud och störningar

Tänk på att visa hänsyn nu när många är hemma på grund av Coronapandemin. Visa dina grannar hänsyn genom att hålla ljudnivån nere.

Håll avstånd

Vi vet att dagarna är annorlunda. Samtidigt har det aldrig varit så enkelt att rädda liv som nu. Tack för att du håller avstånd. Denna information finns utspridd i hela Sollentuna kommun: Informationsblad i trapphus om att hålla avståndHåll avstånd i och utanför allmänna lokaler och platser

Information på flera språk

Skydda de som är äldre i våra bostadsområden

De flesta personer som bor på Tors backe är över 70 år och för deras skull, och för att minska risken för spridning av Coronaviruset, bör kontakten med andra människor begränsas så långt som möjligt en tid framåt. Om du känner dig sjuk, eller om dina barn är sjuka, bör ni absolut inte besöka någon boende på Tors backe.

Minska smittspridning

Du kan själv minska risken för smitta eller att smitta andra genom att tvätta händerna ofta och noggrant samt stanna hemma så länge du är sjuk.

Information från myndigheter om Covid-19

Sollentuna kommuns information om coronavirus

1177 vårdguiden för frågor om coronavirus

Folkhälsomyndigheten för frågor och svar om coronavirus, smittspridning och råd

Information about the coronavirus in other languages