Lediga jobb

Vi söker en fastighetsutvecklingschef som gillar att jobba brett

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en bred roll med både bostadsutveckling från ax till limpa och större ROT-projekt. Du får fortsätta arbetet med att forma rollen och gruppen. Bolaget är i en förändringsresa och du blir en viktig spelare i det arbetet. Har du gedigen erfarenhet från bostadsutveckling och vill nu bli chef? Eller har du en ledarroll idag och vill påverka arbetssätt och bygga ditt eget team? Då kanske detta är nästa steg för dig? Hos oss får du arbeta i en självständig roll med frihet under ansvar i en jordnära organisation där det händer mycket.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Vi söker en förvaltningschef som brinner för ledarskap

Till vår största enhet tillika kärnverksamhet förvaltning söker vi nu en erfaren ledare som vill driva utveckling av både människor och arbetssätt. Bolaget är i en förändringsresa och du blir en viktig spelare i det arbetet. Vi söker nu dig som har gedigen erfarenhet från fastighetsförvaltning och som har vana av att driva förändring. Du bygger förtroende både externt och internt och är en stabil och trygg person. Hos oss får du som nyckelspelare arbeta i en självständig roll med frihet under ansvar i en jordnära organisation där det händer mycket.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Vi söker en projektutvecklare med erfarenhet från bostadsproduktion

Är du projektutvecklare som vill jobba med projekt från idé till färdig byggrätt? Vill du arbeta hos ett företag med korta beslutsvägar där det händer mycket och som har en långsiktig ambition som bostadsbyggare? Vi söker nu en erfaren projektutvecklare med känsla för bostadsutveckling i befintliga boendemiljöer och som vill vara en av nyckelpersonerna i ett mindre team.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Vi annonserar alla våra lediga tjänster på den här sidan. Om vi inte har några lediga tjänster för tillfället eller om det inte finns någon tjänst som matchar din profil är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till mejl rekrytering@sollentunahem.se