Terrinen

Terrinen

I augusti 2011 startade Sollentunahem byggandet av bostäder på parkeringen mellan Malmvägen, Bygdevägen och Engelbrekts väg i Tureberg.

I kvarteret Terrinen har vi byggt 118 centralt belägna, moderna, välplanerade bostäder. På lagom avstånd till attraktiva Sollentuna centrum erbjuds här ett boende med omsorgsfullt utformade bostäder, där vi har valt en god standard på ingående material. Byggnaderna är energismart planerade med balanserad ventilation och med låg energiförbrukning som mål.

Bostäderna finns i storlekar från ett rum och kök till fem rum och kök. Husen är fyra till sex våningar höga. De flesta lägenheterna har rymliga kök och badrum med bra plats för tvättmaskin. Dessutom finns tre moderna tvättstugor med elektroniskt bokningssystem. För din trygghet är portarna försedda med passagesystem och porttelefon. Naturligtvis finns även bredband för it-kommunikation för både tv, telefon och data.

Sju butikslokaler finns på bottenvåningarna främst mot Engelbrekts väg, Tingsvägen och Malmvägen.

För dig som har egen bil finns 98 garageplatser i området.

Alla lägenheter har tillgång till en innergård som ger plats för rekreation i behaglig miljö.

I området har vi byggt, i ett eget hus, 32 vårdbostäder för demensboende och 9 vårdbostäder för korttidsboende. Dessa lägenheter förmedlas genom kommunens vård- och omsorgsnämnd och är ett bistådsbedömt boende.

Adresser i området

Bygdevägen, Malmvägen, Tingsvägen och Engelbrekts väg.

Individuell varmvattenmätning

Kostnad för varmvatten debiteras efter förbrukningen för varje lägenhet.

Övrig information

Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidan för Tureberg.

De 17 lägenheterna på Bygdevägen 15 är ett Allergiboende, där regler för boendet ska trygga en vardag för allergiker och där onödiga störningar från omgivningen ska undvikas.

Läs mer om Terrinen i bofaktabroschyren.