Ungdomsboende

För dig som är 18 - 27 år

Bakgrunden till ungdomsboendet var det av arbetsmiljöskäl nedlagda äldreboendet i Edsberg, Ribbings väg 91. Det visade sig fungera bättre för en yngre målgrupp med de många enkelrummen och gemensamhetslokalerna på varje våningsplan. Dessutom gjorde den passande planlösningen att ombyggnationerna inte behövde bli så omfattande - vilket i sin tur kunde hålla kostnaderna nere.

Ungdomsboende nära Edsbergs centrum

Det centrala läget i Edsberg med bra service och goda kommunikationer till Stockholm, Sollentuna centrum och Mörby centrum, samt cykelavstånd till bland annat universitetet, passar perfekt för aktiva, pendlande studenter under de trettio.

På gångavstånd från fastigheten finns chans till rekreation och möjlighet till bad i Rösjön. Även Edsviken ligger på bekvämt avstånd, vilket också sport- och simhallen gör. Här finns med andra ord alla förutsättningar att ha trevligt även på fritiden.

Sollentunahem har renoverat och fräschat upp lägenheterna och gemensamhetslokalerna i fastigheten. Bland annat har ny diskho satts in i varje lägenhets pentry, de gemensamma köken på våningsplanen har moderniserats och bredband installerats.

I övrigt kan varje hyresgäst påverka sitt eget boende och har möjlighet att exempelvis måla eller tapetsera sin lägenhet efter tycke och smak. De boendes önskemål styr även när det gäller gemensamma utrymmen som terrasser och andra biytor i fastigheten.

Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidan för Edsberg

Lediga lägenheter

Lediga ungdomslägenheter publiceras under "Ledigt just nu" på områdessidan för Edsberg. Titta efter symbolen  i listan.

Obs! Du kan inte söka våra ungdomslägenheter från det år då du fyller 28.

Lägenheterna är endast avsedda för personer i åldrarna 18 - 27 år och är inte lämpliga för barnfamiljer.