Till huvudnavigation Till sidonavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor
Mina sidor

Jobba hos oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Sollentunahem! Vi söker hela tiden fler engagerade medarbetare som delar vår värdegrund – affärsmässighet, engagemang och omtanke – och som vill vara med och bidra till ett bättre samhälle genom att skapa, hyra ut och långsiktigt förvalta attraktiva boendemiljöer för alla i Sollentuna kommun.

Vill du vara med på vår utvecklingsresa?

Sollentunahem befinner sig i början av spännande resa, där du som medarbetare får frihet under ansvar och en unik möjlighet att sätta din egen prägel. Din insats är värdefull om vi ska nå vår vision ”vi gör var dag bättre”. Vi uppmuntrar till egna initiativ och att varje medarbetare ska få rätt förutsättningar för att utvecklas och växa i yrkesrollen.

På Sollentunahem har vi en stark laganda och vi hjälps åt att skapa bästa möjliga service och kvalitet för våra hyresgäster. Hos oss finns många spännande yrkesroller. Här får du kollegor som jobbar med förvaltning, service, teknik, byggnation, underhåll, miljö, it, ekonomi, kommunikation och mycket annat. Vi främjar mångfald och ser det som en styrka att medarbetarnas olika bakgrund skapar olika infallsvinklar och kan leda till att vi fattar bättre beslut.

Dina förmåner som anställd

Balans i livet är en viktig förutsättning för att våra medarbetare ska må bra – både på jobbet och på fritiden. Därför erbjuds du som är medarbetare ett antal förmåner via vår förmånsportal. I den får du bland annat möjlighet att nyttja friskvårdsbidrag, få oberoende pensionsrådgivning, massage på jobbet till subventionerat pris samt andra rabatterade förmåner som gör det lite enklare för dig att kombinera ditt arbete med ditt privatliv.

Lediga jobb

Vi annonserar alla våra lediga tjänster på den här sidan. Om vi inte har några lediga jobb för tillfället eller om det inte finns någon tjänst som matchar din profil är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till rekrytering@sollentunahem.se