Till huvudnavigation Till sidonavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor

Så kan du påverka

Din trygghet och trivsel är det viktigaste av allt för oss.

Berätta hur du trivs i ditt boende!

Din trygghet och trivsel är det viktigaste av allt för oss. För att vi ska kunna skapa ett bättre boende för dig är vi beroende av att få veta vad du tycker om din bostad och området du bor i, därför hoppas vi att du vill svara på vår hyresgästundersökning. Dina åsikter är viktiga, och hjälper oss att förbättra ditt boende. Vi utgår alltid från svaren i hyresgästundersökningen när vi planerar hur vi ska utveckla vår verksamhet.

Så går hyresgästundersökningen till

Vi genomför undersökningen i samarbete med företaget AktivBo, som garanterar att alla svar är anonyma gentemot Sollentunahem. Undersökningen är numrerad för att AktivBo ska kunna sortera svaren per fastighet och område, och inte påminna i onödan. Du kan svara på hyresgästundersökningen både digitalt och per post.

Bra att veta om hyresgästundersökningen 

  • Undersökningen skickas till den person som står först på hyresavtalet. 
  • Står du först eller är ensam på avtalet, men har ändå inte fått undersökningen? Då är nog inte din rätta mejladress registrerad på minasidor.sollentunahem.se. Hör av dig till oss på 08-626 08 00 eller kontakt@sollentunahem.se, så kan vi skicka undersökningen till dig. 
  • Har du fått undersökningen, utan att ha ett aktivt hyresavtal hos på Sollentunahem? Då kan det bero på att din mejladress finns med under kontaktuppgifter för en anhörig, kontakta oss genom email eller telefon så hjälper vi dig vidare.  

Förbättringar i ditt bostadsområde

Vi arbetar aktivt med att göra förbättringar i våra områden gällande både trivsel, service och trygghet. Nyfiken på vilka förbättringar vi har gjort i just ditt bostadsområde senaste tiden? Besök Förbättringar i ditt område där vi berättar mer om detta.