Till huvudnavigation Till sidonavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor

Malmvägen

Malmvägen är ett spännande bostadskvarter med ett centralt läge mitt i Sollentuna centrum och nära pendeltåget.

Malmvägen

Malmvägen är ett spännande bostadskvarter med ett centralt läge mitt i Sollentuna centrum och nära pendeltåget.

På Malmvägen tvårumslägenheter och större lägenheter har balkong, flertalet av dessa är inglasade. På terrassplanet finns det fristående tvättstugor som kan användas dygnet runt. Dessa maskiner har dessutom gratis automatiskt tvätt- och sköljdmedelsdosering. På terrassplanet finns det trafikskyddade gårdar. Parkeringsplatser finns utomhus och inomhus(varmgarage). 

I området vid Malmvägen finns Sollentunas stadspark Malmparken, som invigs sommaren 2019 efter ett intensivt ombyggnadsarbete. Här kommer de kringboende att få tillgång till soldäck och hängmattor, grillplatser och sittplatser, utegym och löparbana, lekplats, vattenlek, boulebana, beachvolleyplan, basketplan och bollplan/isbana.

Adresser i området

Malmvägen, Mässvägen, Hvidovrestråket.

Övrig information

I slutet av september 2019 öppnas åter gång- och cykelvägen under Norrortsleden mellan Norra Malmvägen och Slånbärsvägen. I samband med öppningen blir också den nya utsmyckningen av tunneln och tråget klar. Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidan för Tureberg.