Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Rotsunda gård

Rotsunda gård består av tre områden: Södra området, terrasshusen och norra området. Alla ligger mycket nära sjön Norrviken.

Rotsunda gård

Södra området består av rad-/parhus och lägenheter i tre femvåningshus. Lägenheterna i de högre husen har balkong. Till radhusen hör uteplats med en liten trädgård. Byggt 1985.

Södra området består av rad-/parhus och lägenheter i tre femvåningshus. Lägenheterna i de högre husen har balkong. Till radhusen hör uteplats med en liten trädgård. Husen är byggda 1985.

Terrasshusen har fem våningar med härliga terrasser och ligger naturskönt i en solig sluttning intill sjön Norrviken. Många av terrasserna har sjöutsikt och grannskapet består av småhus. Genomfartstrafiken är lugn och stör inte. Dessa hus byggdes 1987.

Det norra området med fasader i trä och tegel växlar i höjd mellan en och fyra våningar. Husen ligger på gångavstånd från sjön Norrviken. Grannskapet består av låghus och radhus och området byggdes 1989. Genomfartsrtafiken är inte störande, området är lugnt.

Våra bostäder i området:

Rum:
1 - 5 rum & kök

Hyra:
3260 - 11270 kr

Storlek:
30 - 112 m2

Mer om Rotsunda gård

Adresser i mitt område

Amorgränd, Bröllopsgränd, Förlovningsgränd, Hjärtegränd, Giljaregränd, Trohetsgränd, Skinnaråsvägen, Annerovägen, Rotsundagårdsvägen, Kihlgrens väg och Wesströms väg.

Fritid

Husen ligger nära sjön Norrviken. Naturskönt med rika möjligheter till rekreation och friluftsliv.

Promenadvägar och badplats strax intill. Möjlighet till fiske, kanot m.m. Gott om cykelvägar, bl.a. till pendeltåget.

Norrviken är vintertid en omtyckt skridskosjö med milslång plogad bana.

Butiker och service

KOM Köpcentrum på gångavstånd. Inte heller långt till handelsplats Rotebro, där systembolag finns.

I Rotebro centrum finns bl.a. apotek och vårdcentral.

I närbelägna renoverade och ombyggda Sollentuna centrum finns komplett kommersiell och kommunal service: banker, apotek, biograf, systembolag, bibliotek, dagligvaru- och specialvarubutiker m.m.

Kommunikation

Till stationen i Rotebro (cirka 2 km) finns cykelvägar och bussförbindelse. Till Stockholms central tar det 23 minuter. Länk till SL.

 E4 passerar mellan Rotsunda och Rotsunda gård.

Många busslinjer passerar Bollstanäsvägen. Det är ett par minuters gångväg till hållplatserna. Bussarna går till pendeltågsstationen i Rotebro pendeltågsstation. Det går nattbuss mellan Stockholm och Märsta.