Till huvudnavigation Till sidonavigation Till innehållet Till mina sidor

Djupdalsvägen 11

På Djupdalsvägen 11A-D (vid Edsbergsrondellen) erbjuder vi 126 ungdomslägenheter. Ungdomsbostäderna består av enrumslägenheter som är på 22,5 kvadratmeter.

Hyresgästerna på Djupdalsvägen avstår från besittningsskyddet, eftersom vi endast har tillfälligt bygglov för dessa bostäder. I övrigt gäller samma villkor som för övriga ungdomsbostäder:

  • Lägenheterna hyrs endast ut till dem som är mellan 18 och 27 år. 
  • Du kan inte söka våra ungdomslägenheter från det år då du fyller 28.
  • Två års köpoäng dras av från kötiden för den som får en av dessa lägenheter. För den som har mindre än två års köpoäng kommer poängen att nollställas.
  • Lediga ungdomsbostäder publiceras bland våra övriga lediga lägenheter och är då markerade med en särskild symbol för ungdomsboende.

Ungdomslägenheterna är modernt inredda med parkettgolv, kökspentry med inbyggd mikro samt badrum med kaklad duschhörna och handdukstork, samt förråd. Parkering finns att hyra på området. Samtliga lägenheter kommer att vara utrustade med digitala lås för ökad säkerhet och smidigare hantering för hyresgästen. 

Lägenheterna har en attraktiv utemiljö som består av innergård med fotbollsplan, basketplan samt utegym. Det finns en tvättstuga belägen mellan husen. På samma plats finns också ett återvinningsrum för sopor.

Faktablad med allt som rör ditt boende

Djupdalsvägen ritning_ver2.jpg

Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidan för Edsberg.