Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Ungdomsboende

Små lägenheter. Nära till aktiviteter och kommunikationer. Perfekt för aktiva, pendlande studenter under de trettio!

För dig som är 18-27 år

Ungdomsbostäderna finns just nu i 126 lägenheter på Djupdalsvägen. Vi arbetar också successivt med att göra om små lägenheter, företrädelsevis ettor med låga hyror, till ungdomsbostäder - de lägenheterna kommer att finnas i hela beståndet på flera olika adresser.

Hitta lediga ungdomslägenheter

Lediga ungdomsbostäder publiceras bland våra övriga lediga lägenheter, och är då markerade med en särskild symbol för ungdomsboende.

Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidorna.

Goda kommunikationer

Sollentuna har bra serviceutbud och goda kommunikationer till Stockholm, Kista och Mörby centrum, samt cykelavstånd till bland annat universitetet. Det passar perfekt för aktiva, pendlande studenter under de trettio.

För den aktive

I Sollentuna finns goda möjligheter till rekreation, till exempel fina cykelvägar och badplatser. I Edsberg finns en sport- och simhall. Här finns med andra ord alla förutsättningar att ha trevligt även på fritiden.

Viktigt att veta

Uthyrningsvillkor

Ungdomslägenheter kan sökas från dagen då man fyller 18 år fram till dagen då den sökande fyller 27 år. Lägenheterna är endast avsedda för personer i åldrarna 18-27 år och är inte lämpliga för barnfamiljer.

Köpoäng

Två års köpoäng dras av från kötiden för den som får en av dessa lägenheter. För den som har mindre än två års köpoäng kommer poängen att nollställas.