Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Edsberg

Vill du andas frisk luft finns Rösjöskogen alldeles i närheten. Där plockar du svamp eller lunkar runt i motionsspåret. Välj själv vilket tempo som passar. Efteråt kanske du tar ett dopp i Rösjön. I Edsberg är det gott att leva!

Läs mer om Edsberg

Helenelund

Helenelund ligger i södra delen av Sollentuna. Det som många anser vara det bästa med Helenelund är tillgängligheten till kommunikationer som bussar och pendeltåg, närheten till Kista och Stockholms stad.

Läs mer om Helenelund

Häggvik

Häggvik ett av våra mest populära bostadsområden där många av våra hyresgäster väljer att bo kvar länge. Skälby/Spaden är ett renoverat 1950-talsområde. Här är det lugnt, fritt och grönt.

Läs mer om Häggvik

Norrviken

Norrvikens centrum har villor och radhus i omgivningen. Husens fasader är i gult tegel. Mellan dem finns bilfria gårdar. Dessutom finns badet i Norrviken, söder om Sollentunaholm.

Läs mer om Norrviken

Rotebro

Trots närheten till stora trafikleder är det lugnt och ostört inne i det lummiga bostadsområdet. I grannskapet finns mest äldre villabebyggelse (Gillberga/Gillbo). Ett av Sollentunahems senare byggen ger en ny, spännande karaktär åt torget i Rotebro.

Läs mer om Rotebro

Rotsunda

Rotsunda ligger i norra delen av Sollentuna kommun, mitt emellan järnvägen och E4:an. De flesta husen byggdes 1949-1957, och har efter renovering blivit helt moderniserade, men med den gedigna känslan kvar.

Läs mer om Rotsunda

Rotsunda gård

Rotsunda gård består av tre områden: Södra området, terrasshusen och norra området. Alla ligger mycket nära sjön Norrviken.

Läs mer om Rotsunda gård

Tureberg

I Tureberg finns våra bostadsområden Malmvägen, Turebergs allé, Centrum park södra, Centrum park norra och Terrinen samt vårt senaste nybyggnadsprojekt kvarteret Topplocket. Centralare läge än Tureberg kan man inte tänka sig.

Läs mer om Tureberg