Till huvudnavigation Till sidonavigation Till innehållet Till mina sidor

Felanmälan vid fel i lägenheten, tvättstugan etc.

Om något inte fungerar som det ska i lägenheten, tvättstugan eller i bostadsområdet i övrigt kontaktar du vår Kundtjänst. Du kan också göra en felanmälan via Sollentunahems hemsida om du är inloggad som hyresgäst.

Felanmälan på distans

Det finns tio fixarfilmer som visar hur du själv kan rensa vattenlåset, brandsäkra hemmet, fixa stopp i diskhon, sorterar matrester med mera. 

Filmerna är textade på svenska, engelska, arabiska och somaliska. Byt språk genom att klicka på kugghjulet, pratbubblan eller de 3 prickarna i Youtube! 

Här hittar du filmerna

Din fastighetsvärd

Din fastighetsvärd ansvarar för sedvanlig inre fastighetsskötsel med reparationer, gör besiktningar, skriver besiktningsprotokoll, beställer och kontrollerar entreprenörer, etc. 

Vem som är fastighetsvärd i din fastighet kan du se på anslag i din port (eller i tvättstugan om du inte har trapphus).

Akuta fel nätter och helger

Inträffar ett allvarligt fel (vattenläckage, hisstopp etc.) som kräver omedelbar åtgärd när fastighetsvärden inte har arbetstid, ska du ringa Securitas, telefon 08-657 64 40.

Observera att felen måste vara akuta, såsom vattenläckage, hisstopp eller liknande. Om icke-akuta fel rapporteras och åtgärdas, måste hyresgästen betala för arbetet. Är det t.ex. stopp i handfatet är detta inte ett akut fel. Det gäller att själv ställa sig frågan: Vad kan vänta tills fastighetsvärden är i tjänst igen?

Logga in på Mina sidor

Mina sidor