Till huvudnavigation Till sidonavigation Till innehållet Till mina sidor

Terrinen

Kvarteret Terrinen stod klart för inflyttning 2012 - 2013. Husen ligger på Tingsvägen, Bygdevägen och Engelbrekts väg i centrala Tureberg.

Terrinen

Kvarteret Terrinen stod klart för inflyttning 2012 - 2013. Husen ligger på Tingsvägen, Bygdevägen och Engelbrekts väg i centrala Tureberg.

I kvarteret Terrinen har vi byggt 118 centralt belägna, moderna, välplanerade bostäder. På lagom avstånd till attraktiva Sollentuna centrum erbjuds här ett boende med omsorgsfullt utformade bostäder, där vi har valt en god standard på ingående material. Byggnaderna är energismart planerade med balanserad ventilation och med låg energiförbrukning som mål.

Bostäderna finns i storlekar från ett rum och kök till fem rum och kök. Husen är fyra till sex våningar höga. De flesta lägenheterna har rymliga kök och badrum med bra plats för tvättmaskin. Dessutom finns tre moderna tvättstugor med elektroniskt bokningssystem. För din trygghet är portarna försedda med passagesystem och porttelefon. Naturligtvis finns även bredband för it-kommunikation för både tv, telefon och data.

Sju butikslokaler finns på bottenvåningarna främst mot Engelbrekts väg, Tingsvägen och Malmvägen.

För dig som har egen bil finns 98 garageplatser i området.

Alla lägenheter har tillgång till en innergård som ger plats för rekreation i behaglig miljö.

I området har vi byggt, i ett eget hus, 32 vårdbostäder för demensboende och 9 vårdbostäder för korttidsboende. Dessa lägenheter förmedlas genom kommunens vård- och omsorgsnämnd och är ett bistådsbedömt boende.

Adresser i området

Bygdevägen, Malmvägen, Tingsvägen och Engelbrekts väg.

Parkering

Om du önskar hyra parkeringsplats och bor i detta område ber vi dig kontakta Aimo Park AB.

Individuell varmvattenmätning

Kostnad för varmvatten debiteras efter förbrukningen för varje lägenhet.

Övrig information

De 17 lägenheterna på Bygdevägen 15 är ett Allergiboende, där regler för boendet ska trygga en vardag för allergiker och där onödiga störningar från omgivningen ska undvikas.

Information om fritid, butiker & service, kommunal service samt kommunikationer finns på områdessidan för Tureberg.

Läs mer om Terrinen i bofaktabroschyren som du kan ladda ner här.