Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Norrnytt

I Rotsunda och Rotsunda gård har vi under första halvåret jobbat med många förbättringar i ditt område. Här kan du läsa mer om platserna som vi har renoverat och fräschat upp.

I Rotsunda har några av fastigheterna fått nytt och fint plank på balkongerna och uteplatserna.

Fastigheterna på Skinnaråsvägen har fått nyasfalterade ytor utanför entréerna som ger bättre fall för dagvatten så det inte bildas pölar. Dessutom har asfalten mindre snubbelrisk jämfört med plattsättningen som var tidigare.

Innergården på Skinnaråsvägen har fått ny belysning. Det gör att gångvägarna på innegården och lekplatsen kommer bli tryggare och lättare att använda i höst när det blir mörkare på kvällarna.

På Skvadronsvägen har avfallsrummet renoverats för att det ska bli svårare för skadedjur att ta sig in. Det har gjutits en golvplatta i betong, ett nät är uppsatt mellan väggen och golvet och buskar och planteringar mot fasaden har tagits bort, allt för att det både ska vara svårt för råttor att ta sig in och att hitta gömställen.

Rotebrovägen har fått ny belysning på gångvägarna för att öka tryggheten. Nästa projekt i området kommer vara att göra en ny gemensam social yta med bord, bänkar och ny grill.
 

Minervavägen har fått ett stort lyft på sin innergård med nya stenplattor, pergola, grill, utemöbler och rabatter. Det har även planterats klätterväxter precis utanför pergolan som kommer börja klä in pergolan med växtlighet allt eftersom de växer.

Dessutom har våra sommarjobbare varit i Norrviken och målat om bänkar och staket. image9aqu.png