Till huvudnavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor

Berätta hur du trivs i ditt boende − och vinn ett presentkort på Sollentuna Centrum!

Din trygghet och trivsel är viktigast av allt för oss. Därför hoppas vi att du vill svara på vår undersökning om hur du trivs i ditt område och i din bostad, och vad du tycker om vår service. Dina åsikter är viktiga, och hjälper oss att förbättra ditt boende. Vi utgår alltid från svaren i hyresgästundersökningen när vi planerar hur vi ska utveckla vår verksamhet.

Så går hyresgästundersökningen till

Vi genomför undersökningen under 16 augusti - 27 september i samarbete med företaget AktivBo, som garanterar att alla svar är anonyma gentemot Sollentunahem. Undersökningen är numrerad för att AktivBo ska kunna sortera svaren per fastighet och område, och inte påminna i onödan. Det digitala utskicket kommer till din e-post från avsändaradessen @survey.aktivbo.com och dessförinnan kommer ett unikt nummer som är specifikt kopplat till respondenten, ett mail kan exempelvis ha avsändare: survey-11410239@survey.aktivbo.com. Du kan svara på hyresgästundersökningen både digitalt och per post. 

Förbättringar i ditt bostadsområde

Vi arbetar aktivt med att göra förbättringar i våra områden gällande både trivsel, service och trygghet. Nyfiken på vilka förbättringar vi har gjort i just ditt bostadsområde senaste tiden? Besök Förbättringar i ditt område där vi berättar mer om detta.

Läs mer om

Så kan du påverka - Sollentunahem

Förbättringar i ditt område - Sollentunahem