Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Sollentunahem tecknar lokalavtal med Statens servicecenter

Sollentunahem har tecknat lokalhyreskontrakt med Statens servicecenter, som öppnar ett nytt servicekontor på Hvidovrestråket/Malmvägen i Tureberg i början av 2024. Statens servicecenter ger vägledning, hjälp och information från flera av landets myndigheter.

Avtalet omfattar en lokal på 270 kvadratmeter med plats för 3 - 5 handläggare och ytterligare kundarbetsplatser. Avtalet löper på 6 år, med möjlighet att bli förlängt. Statens servicecenter planerar att öppna sin verksamhet i form av ett servicekontor på Hvidovrestråket/Malmvägen 4 C under första kvartalet 2024.

- Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda tillgängliga och ändamålsenliga lokaler för en så viktig verksamhet som denna, säger Sollentunahems vd Anna Mellström. Statens servicecenters närvaro bidrar till en positiv utveckling av serviceutbudet i Turebergsområdet.

Service för Sollentunas invånare och företagare

Statens Servicecenter ger stöd och vägledning till privatpersoner och företagare i ärenden som gäller Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Servicekontoret beräknas ha omkring 50 besökare dagligen till att börja med, men förväntar sig att antalet kommer att öka allteftersom.

- Boende och företagare i Sollentuna med omnejd får nu bättre tillgång till statlig service. Vi ser fram emot att möta besökarna på vårt nya servicekontor, säger Anna Lyder, kontorsområdeschef på Statens servicecenter.