Till huvudnavigation Till krisinformation Till innehållet Till mina sidor

Verksamhetscontroller med fokus på systemutveckling till Sollentunahem

På Sollentunahem bidrar vi till ett bättre samhälle genom att skapa trygga och hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo. Vi förvaltar, bygger och hyr ut hållbara, trygga, attraktiva och välskötta boendemiljöer och vi har höga ambitioner i vårt arbete. Vi har bestämt oss för att vi ska bli en inspiration för branschen och nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Varmt välkommen till oss!

Är du en naturlig ledare som är nyfiken på din omvärld och har kunden, affären och samhällsuppdraget i fokus? Vill du vara med på vår resa för att utveckla hyresrätten till en attraktiv boendeform för alla? Nu söker vi dig som har erfarenhet av verksamhets- och systemutveckling, uppföljning och analys och som vill vara med och utveckla vår Förvaltningsavdelning.

På Sollentunahem bidrar vi till ett bättre samhälle genom att skapa trygga och hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo. Vi förvaltar, bygger och hyr ut hållbara, trygga, attraktiva och välskötta boendemiljöer och vi har höga ambitioner i vårt arbete. Vi har bestämt oss för att vi ska bli en inspiration för branschen och nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetscontroller stöttar och leder du Förvaltningsavdelningens kvalitetsarbete genom att följa upp och analysera verksamheten, både arbetssätt och operativa nyckeltal. Du arbetar tillsammans med Förvaltningens ledningsgrupp för att ständigt utveckla och förbättra våra interna processer. Du har också rollen systemansvarig för Sollentunahems fastighetssystem Vitec vilket innebär att du leder utvecklingen av systemet och förbättrar arbetssätten i systemet.

Dina ansvarsområden innebär i huvudsak:

  • Systemutveckling
  • Uppföljning av interna processer via internrevision
  • Rapportering och analys av nyckeltal till ledningsgrupps och enhetschefer
  • Stötta chefer och medarbetare i att implementera nya eller förändrade arbetssätt i verksamheten

Du kommer att ha personalansvar för vår systemadministratör. Du rapporterar till Förvaltningschef och ingår i Förvaltningsavdelningens ledningsgrupp.

Vi erbjuder
Rollen ger dig ett mandat att utveckla enheten för att uppnå våra höga ambitionsnivåer. Det är ett tydligt utvecklingsfokus och vi jobbar med att nå en ökad proaktivitet och effektivitet och att ständigt våga utmana våra arbetssätt och förbättra och förfina våra processer. Du kommer till ett bostadsbolag med stort engagemang och en vilja att hela tiden bli bättre. Du kommer bidra både till utvecklingen inom Förvaltningsavdelningen och hela Sollentunahems utveckling.

Din bakgrund och person

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, kvalitetsledning, fastighet eller motsvarande samt relevant arbetserfarenhet från fastighetsbranschen. En förutsättning är att du har erfarenhet av fastighetssystemet Vitec.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är utvecklingsorienterad, nytänkande och nyfiken. Du har förståelse och erfarenhet av förändringsledning och förstår vilka aktiviteter och prioriteringar som krävs för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Vidare är det också viktigt att du är analytisk, strukturerad och noggrann. Rollen innebär många kontaktytor inom bolaget vilket ställer krav på samarbetsförmåga, bra kommunikation, engagemang och ansvarstagande.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Jefferson Wells. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på katarina.thomasson@jeffersonwells.se alt. 070-231 28 05. Sista ansökningsdatum som är 2023-06-04. Välkommen med din ansökan!

Ansöker gör du här

Att arbeta på Sollentunahem

Som medarbetare på Sollentunahem är du en viktig del av vår framgång och utveckling. Hos oss arbetar vi tillsammans för att nå våra mål och det arbetet genomför vi med stöd av vår värdegrund som sammanfattas i värdeorden:

  • Affärsmässig
  • Engagerad
  • Ansvarstagande

För oss innebär detta att allt vi gör utgår ifrån vår vision och vår affärsidé. Vi vet vad vi vill och vart vi ska! Vi vet är nyckeln till framgång är att du som medarbetare känner ett högt engagemang för ditt arbete och vårt uppdrag och därför präglas vårt arbetsklimat av gemenskap, öppenhet, tydligt ansvar och mandat, delaktighet och en förväntan och möjlighet att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. Det tillsammans med härliga kollegor, närvarande ledare och en tydlig feedback-kultur tror vi att ger dig de bästa förutsättningarna att känna högt engagemang och må bra på jobbet! Mer information om oss som arbetsgivare hittar du här

På Sollentunahem är vår vision att vi bidrar till ett bättre samhälle och inspirerar andra genom att skapa trygga och hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet så att den lever upp till de förväntningar våra hyresgäster och vår ägare har på oss. Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 5 000 hyreslägenheter, 200 lokaler och cirka 3 000 garage- och parkeringsplatser inom Sollentuna kommun. Bolaget har 79 medarbetare och hade 2022 en omsättning på 476 miljoner kronor. Bostadsbeståndet finns inom hela kommunen och består av en mix av produktion från 50-talet till 2020-tal. Sollentunahem är i en spännande utvecklingsfas med nyproduktion samt förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse. Läs gärna mer på. Läs gärna mer på www.sollentunahem.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
100
Stad
Sollentuna
Län
Stockholms län
Land
Sverige
Referensnummer
2023/12
Publicerat
2023-05-15
Sista ansökningsdatum
2023-06-04

Finns det inget ledigt jobb som passar dig?

Gör en spontanansökan!
Spontanansökan

Letar du efter praktikplats?

Gör en praktikansökan!
Praktikansökan

Sollentunahem på Instagram

Följ oss på: