Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Anna Mellström – tillträdande vd för Sollentunahem

Nu är tillsättningen av Sollentunahems nya vd klar. Styrelsen har efter en noggrann rekryteringsprocess valt Anna Mellström, tidigare vd för Einar Mattsson Byggnads AB, som den som ska leda Sollentunahem från den 1 oktober.

Anna kommer närmast från Einar Mattsson Byggnads AB, senast i rollen som vd och dessförinnan som bland annat affärsområdeschef byggproduktion.

–  Det är mycket glädjande att vi får Anna till oss på Sollentunahem. Med sin stora erfarenhet inom både verksamhetsutveckling och ledarskap samt sitt engagemang och driv kommer Anna att göra stor skillnad och lyfta Sollentunahem som ett ännu starkare bolag in i framtiden. Att Anna dessutom drivs av Sollentunahems värdeord; engagemang, omtanke och affärsmässighet känns tryggt i den fortsatta utvecklingen säger Maria Stockhaus, ordförande i Sollentunahem.

–  Jag ser fram emot att få fortsätta leda utvecklingen av Sollentunahem. En förutsättning för utveckling av ett bolag är engagerade medarbetare och tillsammans med dem kommer vi skapa väl fungerande processer/arbetssätt som möjliggör att vi kan göra mer för de boende. Det ska bli spännande att vara med och bidra till 1500 nya lägenheter och vi kommer också fokusera lite extra på Sollentunahems bosociala arbete med satsningar på att skapa områden som präglas av trygghet samt ordning och reda, säger Anna Mellström, tillträdande vd för Sollentunahem.