Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Sollentunahem siktar mot ökad hållbarhet och kundnöjdhet med ny förvaltningschef

Carolina Lejon blir ny förvaltningschef på Sollentunahem från och med 20 februari 2023. Rekryteringen av Carolina är ett viktigt led i Sollentunahems fortsatta satsning på en hållbar fastighetsförvaltning som ger trivsel och nöjdhet hos hyresgästerna.

Carolina Lejon kommer närmast från byggkoncernen Serneke i rollen som business controller/ verksamhetsutvecklingschef. Till tidigare roller hör bland annat verksamhetsutvecklingschef på bostadsbolaget Einar Mattsson. Sollentunahem kommer under Carolinas ledning fortsätta att driva det viktiga arbetet med klimatfrågan. Förvaltningsavdelningen arbetar långsiktigt med frågan, och satsar samtidigt på åtgärder här och nu för att ha en hållbar energianvändning.

– Det är med stor förväntan, energi och målmedvetenhet jag ser fram emot att tillsammans med Sollentunahems förvaltningsteam ta nästa steg i utvecklingen av verksamheten. Vi ska med kunden i fokus tydliggöra hur vi kan arbeta mer effektfullt i alla led. En viktig del i detta utvecklingsarbete är att sätta tydliga mål och nyckeltal för verksamheten och vår klimatpåverkan, säger Carolina Lejon.

Tryggare och nöjdare hyresgäster
Sollentunahems senaste hyresgästundersökning visar att hyresgästerna upplever att deras känsla av trygghet har ökat. Detta är ett resultat av Sollentunahems medvetna arbete för att erbjuda en trygg och trivsam boendemiljö. Fortsatt fokus är nu att öka hyresgästernas trivsel och nöjdhet över lag.

– Jag är stolt och glad över att Carolina Lejon väljer att börja arbeta hos oss, säger Anna Mellström, vd på Sollentunahem. Under Carolinas målinriktade ledning kommer vi att kunna göra framsteg i relationen till dem som är allra viktigast för oss: våra hyresgäster. Vi kommer säkerställa att utvecklingen av vår förvaltning blir mer hållbar och proaktiv. Därtill får våra medarbetare förmånen att jobba med en erfaren ledare, vilket gör det möjligt för oss att snabbare nå våra mål och ambitioner.