Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle?

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle?

Välkommen till Sollentunahem!

Söker du en arbetsgivare där du kan vara med och göra skillnad, och samtidigt utvecklas i din roll? Då har du kommit rätt. På Sollentunahem strävar vi efter att bidra till ett bättre samhälle. Vi förvaltar, bygger och hyr ut välskötta, trygga och hållbara boendemiljöer. Vi vill att människor ska trivas och vilja bo hos oss.

Vi trivs på jobbet

Som medarbetare på Sollentunahem är du en viktig del av vår framgång och utveckling. Hos oss arbetar vi tillsammans för att nå våra mål och det arbetet genomför vi med stöd av vår värdegrund som sammanfattas i värdeorden; affärsmässig, engagerad och ansvarstagande. 

För oss innebär detta att allt vi gör utgår ifrån vår vision och vår affärsidé. Vi vet vad vi vill och vart vi ska! Vi vet att nyckeln till framgång är att du som medarbetare känner ett högt engagemang för ditt arbete och vårt uppdrag och därför präglas vårt arbetsklimat av gemenskap, öppenhet, tydligt ansvar och mandat, delaktighet och en förväntan och möjlighet att bidra till utvecklingen av vår verksamhet. Det tillsammans med härliga kollegor, närvarande ledare och en tydlig feedback-kultur tror vi att ger dig de bästa förutsättningarna att känna högt engagemang och må bra på jobbet!

På Sollentunahem är det viktigt med engagemang och arbetsglädje. Vi tror att ett nära ledarskap är viktigt för att bidra till det. För oss innebär det nära ledarskapet att våra ledare är tydliga, närvarande och har ett coachande förhållningssätt. Det skapar förutsättningar för engagemang och delaktighet.

- Anna Mellström, VD på Sollentunahem

Vårt erbjudande till dig

För att vi ska lyckas behöver vi som arbetar på Sollentunahem må bra, känna ett högt engagemang och ha möjlighet att utvecklas.

Vi strävar efter en bra kultur och arbetsmiljö, där vi firar framgångar och löser utmaningar tillsammans. Genom våra anställningsvillkor och förmåner ger vi dig förutsättningar till en hälsosam livsstil och ett hållbart arbetsliv.

Parisa beskuren.jpg

 

Medarbetardag 2021_11_GruppTrappan.jpg

Lediga jobb

  • Utvecklingsorienterad uthyrningschef till Sollentunahem!
    Sollentuna
    Sista ansökningsdatum 2023-04-10
    Läs mer

Finns det inget ledigt jobb som passar dig?

Gör en spontanansökan!
Spontanansökan

Letar du efter praktikplats?

Gör en praktikansökan!
Praktikansökan

Lästips för dig som vill veta mer om oss

Om oss
Organisation
Årsredovisning och hållbarhetsrapport
Bostadsområden

Vinnare av Fastigopriset för trygga arbetsplatser

 

Fastigo-Utmarkt-Arbetsgivare-farg-300x265.png

Fastigo-Utmarkt-Arbetsgivare-farg-300x265.png

Sollentunahem på Instagram

Följ oss på: