Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle?

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle?

Välkommen till Sollentunahem!

Söker du en arbetsgivare där du kan vara med och göra skillnad, och samtidigt utvecklas i din roll? Då har du kommit rätt. På Sollentunahem strävar vi efter att bidra till ett bättre samhälle. Vi förvaltar, bygger och hyr ut välskötta, trygga och hållbara boendemiljöer. Vi vill att människor ska trivas och vilja bo hos oss.

Vi trivs på jobbet

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till bolagets framgång. Därför strävar vi efter att alla ska känna arbetsglädje, delaktighet, få inspirerande utmaningar och kunna vara med och påverka bolagets utveckling.

Vår värdegrund; affärsmässighet, engagemang och omtanke, är levande i vårt dagliga arbete: För oss innebär det att vi har en hög servicenivå och håller det vi lovar. Samtidigt är vi nyfikna och öppna för nya lösningar. Vi trivs ihop och har roligt på jobbet, helt enkelt!

På Sollentunahem är det viktigt med engagemang och arbetsglädje. Vi tror att ett nära ledarskap är viktigt för att bidra till det. För oss innebär det nära ledarskapet att våra ledare är tydliga, närvarande och har ett coachande förhållningssätt. Det skapar förutsättningar för engagemang och delaktighet.

- Anna Mellström, VD på Sollentunahem

Vårt erbjudande till dig

För att vi ska lyckas behöver vi som arbetar på Sollentunahem må bra, känna ett högt engagemang och ha möjlighet att utvecklas.

Vi strävar efter en bra kultur och arbetsmiljö, där vi firar framgångar och löser utmaningar tillsammans. Genom våra anställningsvillkor och förmåner ger vi dig förutsättningar till en hälsosam livsstil och ett hållbart arbetsliv.

Parisa beskuren.jpg

 

Medarbetardag 2021_11_GruppTrappan.jpg

Lediga jobb

  • Förvaltningschef till Sollentunahem
    Sollentuna
    Sista ansökningsdatum 2022-10-16
    Läs mer

Finns det inget ledigt jobb som passar dig?

Gör en spontanansökan!
Spontanansökan

Letar du efter praktikplats?

Gör en praktikansökan!
Praktikansökan

Lästips för dig som vill veta mer om oss

Om oss
Organisation
Årsredovisning och hållbarhetsrapport
Bostadsområden

Vinnare av Fastigopriset för trygga arbetsplatser

 

Fastigo-Utmarkt-Arbetsgivare-farg-300x265.png

Fastigo-Utmarkt-Arbetsgivare-farg-300x265.png

Sollentunahem på Instagram

Följ oss på: