Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Stöd till hyresgäster efter skjutning i Tureberg

Natten till 9 mars inträffade en skjutning i en lägenhet i Tureberg. Den 10 mars var vi på Sollentunahem på plats för att ge hyresgästerna i det berörda huset möjlighet att prata om och reflektera kring det som hänt över en frukostsmörgås.

- Vi fick chans att träffa flera av hyresgästerna i huset. Det känns viktigt och bra att få möjlighet att fånga upp deras tankar efter en händelse som denna. Alla som vi pratade med var mycket positiva till att Sollentunahem tar hyresgästernas trygghet på största allvar, säger Carolina Lejon som är ny förvaltningschef på Sollentunahem.

De explosioner och skjutningar som sker i samhället är en del av en komplex problembild. Polismyndigheten arbetar för att försöka minska detta, och vi på Sollentunahem är måna om våra hyresgästers känsla av trygghet och säkerhet. Vi har ett väl förberett arbetssätt om en allvarlig händelse inträffar i någon av våra fastigheter. Vi har även tagit fram information som är bra för våra hyresgäster att känna till. Läs gärna mer om detta på: Att tänka på om en explosion eller skjutning skulle inträffa

Bild: Kvartersvärd, kvalitetscontroller/arbetsledare och trygghets- och säkerhetsansvarig på plats för att bjuda på en frukostsmörgås och prata med hyresgästerna om händelsen i huset.